Loft Hoorn

Uw eigen loft, een werkplek in het hart van de wijk!

Over de locatie

Het gebouw heeft een minimalistische industriële uitstraling en is opgebouwd uit staal, glas en hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Minder is meer. Het concept gaat uit van eenvoud en multifunctionaliteit. Het biedt een optimaal comfort en een ruimtelijk gevoel. Draagmuren ontbreken, dus binnenwanden kunnen verplaatst of weggehaald worden. Het gebouw is daarom levensloopbestendig.

Lees meer

Het gebouw heeft een bruto vloer oppervlakte van 180 m2. Het heeft een hoogte van circa 5 meter en heeft een betonlook vloer. De binnenwanden zijn van Metalstud en worden behang klaar afgewerkt met gipsplaten. De buitenkozijnen zijn van aluminium vliesgevel met aluminium deuren. De entreedeuren zijn met hout gefineerd. De binnen kozijnen zijn van hout.

De warmtepomp i.c.m. vloerverwarming via zonnepanelen zorgt voor een comfortabel klimaat. Op de meest voorkomende materialen word gemiddeld 5 jaar garantie gegeven.

De kavel is gesitueerd in het hart van de wijk de Kersenboogerd in Hoorn nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. De kavelgrote is 595 m2.

In 1981 ging de eerste paal voor de Kersenboogerd op grondgebied van het voormalige dorp Blokker (gemeente Hoorn) de grond in en in oktober 1982 kwamen de eerste bewoners. Omdat tijdens de eerste jaren van de bouw van de Kersenboogerd Hoorn groeikern was van o.a. Amsterdam, kwamen de meeste inwoners hier ook vandaan. De wijk is genoemd naar de oude naam voor dit gebied waar veel fruitbomen stonden.

De Kersenboogerd heeft zich in de loop der jaren flink uitgebreid. Zo is de zogenaamde “Hoffenbuurt” in zo’n tien jaar gerealiseerd. De Kersenboogerd heeft op dit moment 21.848 inwoners.

Er Is voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein.

Specificaties

Foto's

Standaard uitrusting

Neem contact op

Aad de Heus
Makelaar - Hoffstad Bedrijfsmakelaars

BouwnummerKoopsomBVO 
Loft HoornOp aanvraag180 m2

De units

Garanties

Voor vragen en/of kunt u het contactformulier in vullen.